Pantone anunță culoarea anului 2024 și cum să o porți

Cu fiecare nou an, Pantone, autoritatea globală în domeniul culorilor, anunță culoarea anului care va influența nu doar lumea modei, ci și designul, arta și alte aspecte ale culturii vizuale. Culoarea anului servește ca un punct de referință pentru creatori și consumatori în stabilirea tendințelor și exprimarea creativității. În acest articol, vom explora culoarea anului 2024 anunțată de Pantone și vom oferi sfaturi despre cum să o integrezi cu stil în garderoba ta.

Culoarea Anului 2024: Luminous Horizon (Culoarea orizontului luminos)

Pantone a ales „Luminous Horizon” ca fiind culoarea anului 2024. Această nuanță vibrantă și optimistă este inspirată de apusurile de soare spectaculoase și de culorile cerului în amurg. „Luminous Horizon” este o nuanță de portocaliu aprins, cu accente de roz și roșu, care emană căldură, energie și bucurie.

Cum Să Porți Culoarea Anului cu Stil

  1. Ținute cu Accente de „Luminous Horizon”: Integrarea culorii anului în garderoba ta poate fi subtilă sau dramatică, în funcție de preferințele tale. Poți opta pentru haine principale în nuanțe neutre, cum ar fi negru, alb sau gri, și să adaugi accente de „Luminous Horizon” prin accesorii, cum ar fi eșarfele, curelele sau pantofii.
  2. Combinarea cu Culori Neutre și Pasteluri: „Luminous Horizon” se combină frumos cu culorile neutre, precum bejul, cremul și maroul, creând un echilibru elegant între tonuri calde și reci. De asemenea, poți experimenta combinând „Luminous Horizon” cu pasteluri delicate, cum ar fi lavanda sau menta, pentru un aspect fresh și primăvăratic.
  3. Ținute Monocrome în Tonuri de Portocaliu și Roșu: Dacă ești îndrăzneață și dornică să ieși în evidență, poți opta pentru o ținută monocromă în tonuri de portocaliu și roșu, inspirată de culoarea anului. Alege piese de îmbrăcăminte în nuanțe variate de „Luminous Horizon” și accesorizează-le cu bijuterii simple și pantofi în culori neutre pentru a echilibra aspectul.
  4. Printuri și Texturi în Culori Vibrante: Dacă ești în căutarea unei modalități de a adăuga un strop de culoare în garderoba ta, optează pentru haine cu printuri și texturi în culori vibrante, inspirate de „Luminous Horizon”. Poți alege rochii cu imprimeuri florale în nuanțe de portocaliu și roz sau pulovere cu texturi interesante și detalii decorative.
  5. Make-up și Unghii În Tonuri de Oranj și Roșu: Nu uita să integrezi culoarea anului în rutina ta de frumusețe. Optează pentru nuanțe de ruj, farduri de pleoape și lacuri de unghii în tonuri de portocaliu și roșu pentru a completa aspectul tău cu stil și coerență.

Concluzie

„Culoarea Anului 2024: Luminous Horizon” aduce o notă de optimism și căldură în lumea modei și a designului. Prin integrarea acestei nuanțe vibrante și energice în garderoba ta, poți adăuga un strop de prospețime și bucurie în aspectul tău zilnic. Experimentează cu diferite stiluri și combinații pentru a găsi modalitatea perfectă de a te exprima prin intermediul culorii anului și de a străluci cu stil în acest an.

Autor • Admin

Articole interesante

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *