Celebrități care au ales nașterea acasă și și-au împărtășit experiența

Nașterea acasă, într-un mediu cald și familiar, înconjurată de cei dragi, este o opțiune tot mai populară pentru multe femei din întreaga lume. Cu toate că majoritatea oamenilor asociază nașterea cu un spital, există numeroase celebrități care au ales să aducă pe lume copiii lor în intimitatea propriei locuințe.

Acești oameni celebri au ales această cale pentru a experimenta o naștere mai naturală și mai personală. În acest articol vom explora câteva dintre celebritățile care au ales nașterea acasă și care au împărtășit cu publicul lor experiența unică.

1. Ricki Lake

Actrița și prezentatoarea de televiziune Ricki Lake este una dintre cele mai vocală susținătoare ale nașterii acasă. După ce a trăit experiența unei nașteri în spital și a unei nașteri acasă, ea a devenit o activistă pentru nașterea naturală și a produs chiar și un documentar numit „The Business of Being Born”. În documentarul său, Ricki Lake împărtășește experiența sa personală și vorbește despre beneficiile nașterii acasă, inclusiv controlul asupra mediului și a procedurilor medicale.

2. Gisele Bündchen

Top modelul brazilian Gisele Bündchen a ales nașterea acasă pentru ambele sale sarcini. Ea a vorbit deschis despre decizia sa și despre cât de important a fost pentru ea să aibă un mediu liniștit și natural pentru a da naștere copiilor ei. Gisele a împărtășit, de asemenea, experiențele sale în cartea sa „Lessons: My Path to a Meaningful Life”, unde discută despre maternitate și nașterea acasă.

3. Mayim Bialik

Actrița Mayim Bialik, cunoscută pentru rolurile sale în seriale precum „Blossom” și „The Big Bang Theory”, a ales, de asemenea, nașterea acasă pentru copiii ei. Ea este o susținătoare a parentingului natural și a vorbit deschis despre deciziile sale în ceea ce privește nașterea și creșterea copiilor.

4. Alanis Morissette

Cântăreața Alanis Morissette a ales nașterea acasă pentru toți cei trei copii ai săi. Ea a vorbit în repetate rânduri despre beneficiile nașterii acasă și despre conexiunea profundă pe care a simțit-o cu fiecare dintre copiii ei în timpul acestui proces natural.

5. Erykah Badu

Cântăreața și compozitoarea Erykah Badu este cunoscută pentru alegerea ei de a naște acasă. Ea a avut chiar o naștere filmată și transmisă live pe internet pentru a împărtăși cu fanii ei experiența sa unică.

6. Alyson Hannigan

Actrița Alyson Hannigan, celebră pentru rolurile sale în seriale precum „Buffy the Vampire Slayer” și „How I Met Your Mother”, a ales nașterea acasă pentru al doilea copil al ei. Ea a vorbit deschis despre experiența ei și despre cum a simțit că a fost cea mai potrivită alegere pentru familia ei.

7. Pamela Anderson

Fosta starletă de la „Baywatch”, Pamela Anderson, a ales nașterea acasă pentru primul ei copil. Ea a împărtășit experiența sa în reviste și interviuri, explicând că a fost o experiență puternică și intimă.

Nașterea acasă este o opțiune pe care multe celebrități au ales-o pentru a aduce pe lume copiii lor. Cu toate că poate părea o alegere neobișnuită pentru unii, aceste celebrități au împărtășit experiențele lor pentru a promova nașterea naturală și pentru a arăta că există mai multe modalități de a aduce pe lume un copil decât cele tradiționale dintr-un spital.

Decizia de a naște acasă este personală și depinde de preferințele fiecărei femei și de circumstanțele sale individuale. Cu toate acestea, aceste celebrități au arătat că nașterea acasă poate fi o opțiune validă și benefică pentru multe femei și familiile lor.

Autor • ababei

Articole interesante

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *