10 filme de groază imperdibile din acest an

Genul filmelor de groază a fost întotdeauna unul dintre cele mai populare și intrigante din cinematografie, iar 2023 nu face excepție. Iată o selecție de 10 filme de groază pe care nu ar trebui să le ratați în acest an:

1. „The Haunting of Bly Manor” (2023)

Această serie de groază este o continuare a popularului „The Haunting of Hill House”. Bazată pe lucrările lui Henry James, „The Haunting of Bly Manor” promite să ofere o atmosferă înfricoșătoare și o poveste complexă despre fantome și secrete.

2. „Halloween Ends” (2023)

Ultimul film din trilogia revigorată „Halloween” aduce în scenă confruntarea finală dintre Laurie Strode și Michael Myers. Fanii seriei pot aștepta momente tensionate și scene de groază înfricoșătoare.

3. „Nosferatu: The Vampyre” (2023)

Un remake al clasicului „Nosferatu” din 1922, acest film aduce în prim-plan povestea înspăimântătoare a vampirului Contele Orlok. Cu o interpretare modernă și atmosferă sumbră, „Nosferatu: The Vampyre” promite să fie un film de groază de neuitat.

4. „Scream 6” (2023)

Această continuare a celebrei francize „Scream” promite să aducă înapoi suspansul și misterul asasinului cu mască, alături de unele personaje familiare din trecutul seriei. Fanii filmelor de groază slasher vor fi cu siguranță încântați.

5. „The Black Phone” (2023)

Regizat de Scott Derrickson, cunoscut pentru „Sinister” și „Doctor Strange”, acest film de groază urmărește povestea unui copil răpit și legat de un telefon negru, prin intermediul căruia primește apeluri din lumea de dincolo. Este un thriller înfricoșător care promite să vă țină cu sufletul la gură.

6. „The Mephisto Waltz” (2023)

O reinterpretare modernă a filmului de groază din 1971, „The Mephisto Waltz” explorează lumea ocultă a magiei negre și a posesiunii. Povestea urmărește un pianist aspirant și misterioasa familie care îl introduc într-un cult înspăimântător.

7. „Marry Me” (2023)

Deși poate părea neobișnuit să includem un film cu Jennifer Lopez și Owen Wilson într-o listă de filme de groază, „Marry Me” aduce o poveste de groază cu o nuntă aparent perfectă care se transformă într-un coșmar. În această comedie romantică întunecată, cuplul principal se confruntă cu evenimente ciudate și înfricoșătoare.

8. „The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me” (2023)

Acest joc video interactiv aduce o experiență de groază în care deciziile jucătorilor au consecințe majore asupra poveștii. Atmosfera înfricoșătoare și întorsăturile neașteptate fac din „The Devil in Me” o experiență de groază captivantă.

9. „The 10th Anniversary” (2023)

Acest film de groază îl urmărește pe protagonistul în timpul celei de-a 10-a reuniuni a absolvenților săi de liceu, unde evenimente supranaturale încep să se producă. Cu elemente de suspans și groază psihologică, „The 10th Anniversary” promite să ofere momente înfricoșătoare.

10. „Last Voyage of the Demeter” (2023)

Acest film explorează povestea unei nave misterioase, Demeter, care a transportat Dracula către Anglia în romanul lui Bram Stoker, „Dracula”. „Last Voyage of the Demeter” aduce în prim-plan suspansul și teroarea care au avut loc la bordul navei în timpul călătoriei.

Aceste filme de groază din 2023 aduc în prim-plan diverse subgenuri și stiluri de groază, de la clasicul slasher la thriller-ul psihologic și povești supranaturale înfricoșătoare. Indiferent de preferințele dvs. în materie de groază, există ceva pentru fiecare iubitor al acestui gen în acest an. Așa că asigurați-vă că vă pregătiți pentru momente de suspans și groază pe marele ecran sau acasă.

Autor • Admin

Articole interesante

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *