The_Lunchbox
0
11 cele mai frumoase filme de dragoste pentru femei

N-am avut eu loc acolo sa ma desfasor cum se cuvinte. Titlul complet era 11-cele-mai-frumoase-filme-de-dragoste-nu foarte-cunoscute-si bine-facute-si-pentru-femei-vazute-de-mine-in-ultima-vreme.

Oricat de bine m-as distra la film cu un barbat, tot e foarte placut sa ma uit din cand in cand, singura cuc sau cu o femeie, la filme romantice bine facute. Genul in care dragostea ba invinge, in ciuda tuturor obstacolelor, ba schioapata, ca doar stim toti ca e greu, si totusi isi revine. Pentru ca am vazut multe filme bune de corazon in ultima vreme, m-am hotarat sa le strang pe toate aici. Sa se stie.

Lunchbox

Este un film indian din seria Les Films de Cannes a Bucharest care mi-a produs multe emotii si in final m-a lasat cu speranta intacta ca bilele invinge.

Quartet

E un film cu mosi de o duiosie de nedescris si in el, dragostea iese la iveala chiar atunci cand pare ca nu mai exista nimic la capatul tunelului, d-apai asa o fericire.

The Best Exotic Marygold Hotel

Al doilea film cu mosi care mi se pare de o veselie si o speranta iesite din comun. Unde mai pui ca totul sa intampla in India, pe sunete de sitar.

The Man Without a Past

El e insurat si sufera o amnezie, ea e draguta si-l scoate din galeata, il face om din nou. Dar ooops, apare o nevasta. Si totusi ieeei, totul o sa fie bine.

Broken Flowers

Pe-asta cred ca il stiti, e unul dintre marile trufandale de Jim Jarmusch. Poate ca e mai debraga un film de nedragoste dar tot mi-a placut.

The Sessions

Ce-are a face ca nu poti sa mergi? Inima tot bate budibum-budibum si tu tot fermecator esti.

Secretary

Nu mi-as fi inchipuit ca un film cu un nume asa de banal poate fi asa de sexy

Rust and Bone

El nu are inima dar se poate si asa. Un film in care nu prea zambeste nimeni dar se termina misto. De tinut batista langa.

Hope Springs

Heeeei, al treilea film cu mosi dar ce mosi. Cu Merryl Streep la purtator, sigur ca a iesit ceva misto de tot. Film de vazut in grup de femei.

This is 40

Daca te apropii de 40 de ani, vezi filmul. Dar si daca nu, ca e amuzant.

2 days in New York

Dragostea inseamna si copii, facturi, incontinenta urinara, diferente culturale si hormoni.

sana