2251929286_1341cbd695
0
unghii rosii la picioare iarna

Uneori, cand e iarna, imi dau ciorapii jos de tot din diverse motive.

Asta se intampla ba pentru socializare, ba pentru a proba ceva. Cert e ca, de cate ori raman cu degetele la vedere si am un public cat de mic, se lasa cu mirare. Mereu aceeasi intrebare. Cum, tu iti vopsesti unghiile si iarna. Asta este momentul in care este randul meu sa ma mir. Bineinteles ca mi le vopsesc si iarna.

Mie nu mi se pare ca trebuie sa fiu draguta, aranjata si cocheta doar vara. Vreau sa arat misto si sexy tot anul, chiar si cand ninge afara. Nici nu prea pricep care e diferenta. de ce sa vrei sa ai picioare frumoase in iulie si sa nu fii interesata ca ele sa fie la fel de yummy in noiembrie-decembrie-ianuarie-februarie-martie-si-asa-mai-departe.

Imi fac unghiile la picioare in primul rand pentru mine. Si nu, nu sunt ipocrita. Chiar ma distreaza sa le am rosii ca sangele, impecabile, mereu. Dar mi le pictez cu elavie tot anul si pentru barbat. Si lui ii place sa le vada rosii, lucitoare, ca niste margele vesele, in fiecare luna din an si nu doar cand mergem la mare.

Din motive curioase, sunt multe femei care cred ca iarna unghiile de la picioare nu merita osteneala a fi pictate. Daca scobesti si le intrebi, afli si ca ele cred ca barbatilor nu le pasa daca le ai rosii sau nu. Ca ei oricum nu observa nimic la o femeie. As vrea sa contrazic cu ardoare aceasta idee presiprostconceputa. I-am intrebat pe barbati si cica le pasa de unghiile de la picioare iarna. E mai bine sa fie misto.

Concluzia se impune, nu-i asa. Sa ne facem pedichiura cu atentie chiar si and nu purtam sandale. Pentru mine, pentru el, pentru cine s-o mai gasi si ne vede.

sana